Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Winter Leg Scrub Concentrate – Csüdsömör lemosó koncentrátum

12.000 Ft
Kiszerelés
500 ml
Menny.:db
Cikkszám: 0249
Baktérium- és gombaellenes hatású láb lemosó koncentrátum folyadék. Használja ősztől tavaszig a sáros időszakban, hogy segítsen megvédeni a lovát a sár miatt kialakuló fertőzésektől, csüdsömörtől.
Szállítási díj: 1.715 Ft

Leírás

Leírás

Csüdsömör láb lemosó tisztító folyadék koncentrált baktérium- és gombaellenes hatással.

Használja ősztől tavaszig a sáros időszakban, hogy segítsen megvédeni a lovát a sár miatt kialakuló fertőzésektől, csüdsömörtől. Már meglévő  csüdsömör fertőzés esetén használja a sömör felületének lemosására, majd krémezze be a Mud Block krémmel vagy Mud Block ápolóval.

Tartalma:
Microlat természetes baktériumölő
Cetrimide
Cocamidopropyl Betaine

Használati javaslat: A nap végén alkalmazza, amikor beviszi a lovát a mezőről (sáros körülmények közül). A termék nagy biztonsággal használható, nem tartalmaz veszélyes anyagokat. Általános lemosáshoz adjon két kupaknyit (20ml) 1 liter vízhez és szivaccsal mossa le a sarat, piszkot a lábakról. Ne öblítse le.

Csüdsömör esetén hígítás nélkül mossa le az érintett területet, ne öblítse le, hagyja megszáradni majd krémezze be a Mud Block Cream csüdsömör krémmel.

Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20 C közötti hőmérsékleten, fénytől védve. Gyerekektől távol tartandó. Használat után lezárandó.

Kiszerelés: 500ml  és 1 liter flakonban.

Nyilvántartási szám:
1271/1/2019 NÉBIH ÁTI (500 ml) 1271/2/2019 NÉBIH ÁTI (1 liter)

Az 500 ml kb 25 alkalomra elegendő.