Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Winderen nyeregalátét díjugratáshoz NanoSilver Line

45.001 Ft
Menny.:db
Cikkszám: WIN-45

Az Anatomic Top Line termékek kiváló minőségű anyagok és szálak felhasználásával készülnek. A természetes nemez és a 100%-os préselt pamut ötvözete kiváló hőszabályzó tulajdonságokkal ruházza fel ezt a nyeregalátétet. A kopásnak kitett felületek plusz megerősítése révén a nyeregalátét még jelentős igénybevétel mellett is megőrzi tetszetős külsejét. Ráadásul az Anatomic Top Line anyagai mosógépben tisztíthatók, így a nyeregalátét többszöri mosás után sem megy össze és nem deformálódik el.

Szállítási díj: 1.715 Ft

Leírás

• Tartós felső borítás
• Nemeztöltet
• 100% Préselt pamut

A nyeregalátét anatómiai formáját úgy terveztük, hogy igazodjon a ló hátának természetes görbületeihez, és ne csípje be a mar- és gerinckörnyéki érzékeny területeket.

Elülső részének anyagát megemeltük, hogy a lehető legtöbb teret biztosítsa az érzékeny mar számára. A kontúros hátsó rész távol tartja a nyeregalátét szélét a ló gerincétől, megakadályozva a nyomáspontok kialakulását. Emellett a nyeregalátét pont megfelelő merevsége minimalizálja a kockázatát annak, hogy az alátét elmozduljon helyéről edzés közben.