Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ST. Hippolyt Vollwertpellets

10.000 Ft
Menny.:db
Cikkszám: voll1

Minden lófajtának megfelelő általános zabmentes táp. 

Vollwertpelletek zab nélküliek így a temperamentumosabb lovaknak is kedveznek. Kiválóan megfelelnek a kiegyensúlyozott, természet azonos, teljes értékű takarmányozásnak, de a zabot is kiegészíthetjük velük. 

Minden lófajta és használati cél részére kiválóan bevált pellett. Létanyagokban gazdag mivel hidegen sajtolt. A teljes értékű eljárás következtében a természetes vitaminok, másodlagos növényi anyagok, valamint a durva szerkezetek épek maradnak. Érdekes gazdaságilag is mivel kiváltja a teljes takarmány felhasználást. Nagyobb lóállományok számára is alkalmas. 

A teljes értékűség változatosságot jelent Vollwertpellet mind egyedüli abraktakarmány szénához és szalmához lett kialakítva. Kiválóan jó az összeegyeztethetősége, a táp és létanyagok sokasága következtében minden ló fajtának és alkalmazási területnek a teljesítmény megtartására, fenntartására ajánlott. A több mint 100 fajta összetevő, mint pl. a kukorica- búzacsíra, lenmag, maláta, sörélesztő és sok különböző gyógy-és fűszernövény lehetőséget ad a lónak arra, hogy a sokszínű kínálatból kinyerje a számára egyedileg szükséges tápanyagokat.

A teljes értékűség hidegen sajtolást jelent Mint minden St.-Hippolyt terméket, ezt a pelletet is 40°C alatt állítják elő. A kötő-és konzerváló anyagok teljesen mértékben mellőzöttek. A különösen kíméletes sajtolási eljárás megtartja az értékes növényi anyagokat (növény azonos enzimek, másodlagos növényi anyagok stb.) Az emésztést segítő durva szerkezettel összekapcsolva a szokásos pellet gyártó eljárások hátrányai így következetesen kiiktatásra kerültek. Ezt a pelletet szívesen és mindenek előtt különösen magas rágási ütemmel eszik.

Zab nélküli! Vollwertpelletek zab nélküliek így a temperamentumosabb lovaknak is kedveznek. Kiválóan megfelelnek a kiegyensúlyozott, természet azonos, teljes értékű takarmányozásnak de a zabot is kiegészíthetjük velük.

További információk

Összetétel Árpapehely, lucerna szecska, zabhéj korpa, kukorica csíra, olajmagvak keveréke, cukorrépa szelet, almatönköly, gyógynövény (rozmaring, édeskömény, ánizs, kamilla), árpacsíra, tengeri alga mész, kukoricapehely, cukorrépa melasz, maláta-élesztő, fűszerek, tengeri só, fűszecska, szőlőmag kivonat, sörélesztő.
Élettani hatások Nem
Leírás, javaslat Nem
Ellenjavallat Nem ismert.
Adagolás Nagy termetű lovaknak kb. napi 3 - 4 kg. Napi 3 kg-tól az ásvány anyag és vitamin szükséglet fedezve van. 
Kiszerelés 25 kg
Gyártó St Hippolyt
Szállítási díj: 4.128 Ft