Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Purple Spray – Lila Spray 250 ml

7.650 Ft
Kiszerelés
250 ml
Menny.:db
Cikkszám: 0193
Pumpás lila spray, amely kisebb sérüléseknél és horzsolásoknál alkalmazandó, metil-ibolyát, aloé verát tartalmaz. Különösen hatásos a nedvező sebek kezelésére.
Szállítási díj: 1.715 Ft

Leírás

Leírás

Pumpás spray, amely kisebb sérüléseknél és horzsolásoknál alkalmazható. Metil-ibolyát, Aloé Verát tartalmaz. Különösen hatásos a nedvező sebek kezelésére.

– Egy barátom lógó fülű kutyájának a füle alatt egy váladékos seb alakult ki, az egész lehajló rész alól szinte csöpögött a gyulladásos váladék. A kutyát (le nem vágott fülű kaukázusi) vadsága miatt lehetetlen volt kezelni, de a gazdájától a seb lila spray-vel történő óvatos lefújását eltűrte. Mivel nem hajtógázas a spray, nem ijeszti meg az állatot. A lógó fül alatti nedvező seb már az első 1-2 nap alatt beszáradt az alkoholtartalomnak köszönhetően, majd az egész felület pár nap alatt meggyógyult és gyorsan behámosodott az aloe verának köszönhetően. Azóta is az egész család ezt használja minden sérülésre. 

– Novemberben egy ló oldalán keletkezett zúzódott-szakadozott sebet kellett összevarrnom. A seb már nem volt friss, 1-2 napos lehetett, erősen szennyezett volt, ráadásul akkor jött a hideg fagyos idő, ami nem kedvez a sebgyógyulásnak. A sebet alapos letisztítást, felfrissítést követ?en sikerült összevarrni, majd befejezésként alaposan befújtam a lila spray-vel. A körülmények miatt nem sok reményt adtam a tökéletes gyógyulásra, de a néhány nap utáni viziteléskor azt láttam, hogy a seb egyáltalán nem váladékozik (ami egy zúzódott sebnél szinte velejáró) és a varratok is szépen állnak a helyükön. A seb a spray-vel történt kezelésnek köszönhetően a varratszedés után is gyorsan, szinte nyomtalanul begyógyult.

Köszönet érte
Dr. Szűcs Antal – Eger

Kiszerelés: 250ml  szórófejes flakonban

Nyilvántartási szám:
1269/1/2019 NÉBIH ÁTI (250 ml)