Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Probiotikum por 700 gramm

24.950 Ft
Kiszerelés
700 g
Menny.:db
Cikkszám: 0191
A probiotikum port a bélflóra mikrobiológiai rendszerének és az immunrendszer erősítésére használjuk, a célja hogy csökkentse a kórokozók általi fertőzéseket és megfelelő védelmet biztosíton a bélflórának.
Szállítási díj: 1.715 Ft

Leírás

Leírás

Ezt a kellemes ízű kiegészítőt a lovak és csikók számára ivóvízben, vagy a táplálékba keverve adhatjuk. Fontos alkotórészeket tartalmaz a bélflóra támogatására és a kórokozók megtelepedésének meggátolására.
A probiotikum port a bélflóra mikrobiológiai rendszerének és az immunrendszer erősítésére használjuk, a célja hogy csökkentse a kórokozók általi fertőzéseket. Fontos baktériumok, a Lactobacillus Acidophillus és Bifidobacterium jelentős mennyiségben vannak jelen ebben a kiegészítőben, hogy megfelelő védelmet biztosítsanak a bélflórának. Ezeknek a baktériumoknak sajátos enteroszolvens bevonatuk van, amelyek ellenállnak a gyomorsavnak, biztosítva, hogy épen és sértetlenül érkezzenek a vékonybélbe, ahol a hatásukat kifejtik.
 
Tartalmaz: MOS-t mannán-oligoszacharidokat, amelyek a saccharomyces ceriviase bizonyos fajtájának a sejtfalából származnak és megkötik a negatív baktériumokat.
(A mannán-oligoszacharidok az élesztő sejtfalából származó glukomannán fehérje komplex vegyületek. Ezek a vegyületek mannózban gazdag tapadási forrást biztosítanak, mely megköti azokat a baktériumokat, melyek a bélcsatorna falához tapadnának, mert a bélcsatorna kórokozó baktériumaiban a mannózra specifikusa megtapadásban szerepet játszó receptorok az uralkodók. A MOS-t nem tudják bontani az emésztőenzimek, így az a hozzátapadt kórokozókkal együtt áthalad az emésztőcsatornán. A MOS-nak a baktérium-megkötő képességén túl az immunválasz-képességre gyakorolt hatása is jelentős.)
Fontos Lactobacillus Acidophilus és Bifidobacterium fajtákat tartalmaz, a prebiotikumok táplálják ezeket a hasznos bélflóra baktériumokat, tehát együtt célszerű alkalmazni azokat. Használata különösen javasolt stressz idején, antibiotikumos kezelések esetén és élénkítőszerként.

Összetétel:

Bio- Mos 4000 mg/kg
Lactobacillus Acidophillus és Bifidobacterium 2 x 109 cfu/gramm.
 
Adagolási utasítás: (1 adagolókanál=8 gramm)
Csikóknak: Fél adagolókanál / nap
Kifejlett lovaknak 1 – 2 adagolókanál / nap
 
Tárolása: száraz, hűvös helyen, 10-20 C hőmérsékleten, fénytől és nedvességtől védve. Használat után lezárandó.
 
Kiszerelés: 700g vödörben
700g Probiotics kb. 50 napra elegendő.