Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Keyflow Pink Mash

12.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: keymash

Keyflow Pink Mash

Hozzáadott lenmaggal, probiotikumokkal és prebiotikumokkal

A Pink Mash élen jár az emésztőrendszer támogatásában. A lovak és pónik napi használata és foglalkoztatása  során megzavarhatjuk természetes bioritmikus mintáikat. A Pink Mash azért jött létre, hogy a gyakran előforduló környezeti kihívások ellenére helyreállítsa a belek természetes, egészséges működését.
Szállítási díj: 1.715 Ft

Leírás

Természetes antioxidánsok
A Pink Mash egyik fontos alapanyaga a  cékla erős antioxidánsként kínálkozik, de a természetes nitrát meghatározó forrása is, amely nitrogén-monoxiddá alakul a szervezetben. A humán tudományban vannak olyan kutatások, amelyek alátámasztják a céklával történő kiegészítés teljesítménybeli előnyeit.
 Probiotikumok
Rendkívül magas rosttartalma közvetlenül a hátsó bélbe szállítja a Protexin probiotikumokat, megerősítve és növelve a jótékony baktériumpopulációt, a MOS prebiotikumok pedig megkötik és eltávolítják a nem kívánt baktériumokat.
Hidratáló
Versenyekeny könnyen figyelmen kívül hagyhatjuk a hidratálást, sok ló nem iszik eleget, de a Pink Mash etetése kényelmes és hatékony hidratálási megoldást nyújt mind a napi takarmányozással, mind a felszívódás elősegítésére az áztatva etetéssel.
Összetétel:

Emészthető Enegia (KJ/KG)

9

Fehérje

12,50%

Olajtartalom

3,50%

Rost

40%

Keményítő

<2%

Cukor

<2%

Hamu

5%

Etetési javaslat:
Normál gyomorállapot fenntartása esetén: 100g/100kg súly naponta
Olyan lovak esetén akiknek az állapotán javítani szükséges: 200g/ 100kg súly naponta
Lovak takarmányozása részleges szénapótlásként: 500g/100kg súly naponta

A Pink Mash áztatása nem igényel meleg vizet, sőt kifejezetten nem ajánlott hiszen károsíthatja a benne lévő pro- és prebiotikumokat. Áztatást követően frissen 2 órán belül érdemes etetni.

A temék 15kg-os zsákban kerül értékesítésre.