Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Keyflow Oste:Form

64.990 Ft
Kiszerelés
3 kg
Menny.:db
Cikkszám: keyflowosteform3kg

Keyflow Oste:Form

A csontok egészségéért meszesedet hínárral, D és K vitaminnal

Az Oste:Form egy tudományosan kifejlesztett takarmány-kiegészítő, amely hatékony, megelőző megoldást kínál a lótulajdonosok és lovasok lovai számára, akiknél fennáll a csontsérülések kockázata és olyan problémák, mint  az OCD-sérülések, a csontciszták vagy a csontzúzódások. Ugyanígy a termék adható olyan lovak számára, akiknek már korábbi sérülései vannak, de biztonságosan használható klinikai kezelések vagy sebészeti beavatkozások után is.

Szállítási díj: 1.715 Ft

Leírás

Természetes K-vitamin

A K-vitamin egy olyan tápanyag, amely bőségesen megtalálható a friss zöld fűben, de UV-fény hatására lebomlik, ezért szénában vagy füvön kívüli időszakokban szinte egyáltalán nincs jelen. Ez azt jelenti, hogy az istállóban élő lovak nem rendelkeznek elegendő biológiailag hozzáférhető K-vitaminnal ahhoz, hogy támogassák a normál egészséges csontképződést és az átépülést. Ez a jól kutatott tápanyag létfontosságú láncszemet képez a tápanyagmátrix láncában, amelyre az egészséges csontanyagcsere támaszkodik.

Megelőzés, sérülések kezelése

Megoldás azok számára, akiknél fennáll a csontsérülések és olyan problémák, mint az OCD, a csontciszták vagy a csontzúzódások. Ugyanígy a termék adható olyan lovak számára, akiknek már korábban sérülései vannak, de biztonságosan használható klinikai kezelések vagy sebészeti beavatkozások után is. A csontbetegségek és sérülések előfordulása hatékonyan mérsékelhető azzal, hogy megfelelő tápanyag-támogatást biztosítunk lovainknak.

Költséghatékony

Az Oste: Form egy egyszerű és költséghatékony megoldást kínál a lótulajdonosok és lovasok számára, akik szeretnének gondoskodni lovaik teljes tápanyagszükségletéről, pozitív röntgenfelvétellel vagy észrevehető eredményekkel akár 3 hónapon belül.

Összetétel:

Fehérje

0,60%

Olajok, zsírok

2,16%

Rost

3,60%

Hamu

26,16%

Ca

12,82%

P

0,02%

Na

0,36%

Etetési Javaslat:

Megelőzés

Sérülés esetén

2 éves kor alatt

15g/nap

30g/nap

2 éves kor felett

25g/nap

50g/nap

Kiszerelés: 3kg-os vödör