Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az új BEMER HORSE-SET®

- 2023. 05. 31. 12:00:00
 
Szeretettel lovának.
A BEMER Horse-Settel a BEMER INT. AG évek óta hatékony terápiát kínál a mikrokeringés javítására, mely pozitív hatással bír a regenerálódásra, a
megelőzésre és az elengedettségre a lovaknál. A lovassport nagy neveivel való szoros együttműködésben folyamatosan továbbfejlesztették – és mostanra számos új funkciót és okos részletet tartalmaz.
 
A Bemer Horse Set közelről.   

A lovas csak egy szintén boldog, egészséges, kipihent és ellazult lovon lesz igazán boldog. Csak ekkor tud figyelmesen és készségesen együttműködni. Az új BEMER Horse-Settel a BEMER Int. AG ehhez értékes hozzájárulást nyújthat. A liechtensteini vállalat több mint két évtizede úttörőnek számít a fizikai érterápia területén való kutatásban és fejlesztésben. Ezzel a humángyógyászatban és már a lovassportban is nevet szerzett magának. Mellesleg olyan nevet, amely a Riders-Tourral való több éves partneri kapcsolat révén válhatott ismertté.
 
A BEMER Horse-Setet a lovak szervezetének követelményeihez optimalizálták és az egészség egy fontos elemét célozza: javítja a mikrokeringést, vagyis a legkisebb vérerek vérellátását, elősegíti az anyagcserét, valamint a sejtaktivitást, és ezzel a regenerációs és gyógyulási folyamatokat is. Emellett tudományos tanulmányok bizonyítják az elengedettség és a regenerálódás javulását.

Együttműködésben a nagyokkal.

A BEMER kezdettől fogva a lovassport legnagyobb elméivel, lóorvosokkal és hobbisportolókkal működött együtt, hogy folyamatosan továbbfejlessze a Horse-Setet és optimalizálja azt a mindennapokhoz az istállóban és a versenyek magas követelményeihez.
 
 
Részt vett többek között a mailandi egyetem állatorvosi kara, a HCCG, dr. med. vet. Hermann Josef Genn, Hof Kasselmann és a Paul Schockemöhle Marketing. Az munkájukból származó számtalan felismerés befolyásolta és befolyásolja a Set fejlesztését. Az eredmény:

A valaha volt legjobb BEMER Horse-Set.

A Set egy lótakaróból, két kamásliból, egy Y-elosztós töltőkészülékből dupla töltési funkcióval, egy praktikus hordtáskából – és számos intelligensen átgondolt és kiváló minőségű funkcióból és részletből áll. A nagy, anatómiailag kialakított lótakaró a ló minden neuralgikus pontját eléri, a két kamáslival gyorsan és célzottan kezelhetők a lábak. Tulajdonképpen a BEMER Horse-Set alkalmazása nem is lehetne egyszerűbb. A takaró és a kamáslik vezeték nélküliek és erőteljes akkumulátorokkal rendelkeznek. Könnyen felhelyezhetők, lélegző, robusztus és lemosható anyagból. A Set gyorsan elpakolható és a praktikus hordtáskában szállítható.
 
A Bemer Horse Set szett részei.
 
A BEMER Horse-Set így ideális társ lova egészségének támogatásában. Nem csoda tehát, hogy már rég megérkezett a lovassport csúcsára is: Paul Schockemöhle mellett többek között Simone Blum világbajnoknő is a meggyőzött felhasználók közé tartozik.
 

További információk itt találhatók:
veterinary.bemergroup.com
 
A cikk a Bemer Group hivatalos sajtóközleménye.
 
A Bemer Group logója
 
Tartalomhoz tartozó címkék: bemer bemer horse set regeneráció