Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vitamin E & Selenium Liquid - 1 liter

16.200 Ft
Kiszerelés
1l
Menny.:db
Cikkszám: 0243
Sportlovaknak készült vitamin a teljesítmény növelésére, az izmok fejlődésének erősítésére, az izomsejtek ellenálló képességének növelésére, az izom problémák kezelésére.
Szállítási díj: 1.715 Ft

Leírás

Leírás

 Az E vitamin és szelén együttes alkalmazása megelőzi a szívizomzat és a csontvázizomzat károsodását, növeli a kitartást és a teljesítőképességet, javítja a regenerációt. A ginseng extra vitalitást biztosít, segít a lovaknak a teljesítményük növelésében, a verseny vagy megerőltető munka után erejük visszanyerésében.
 
A C vitaminnal együttesen a stressz, a versenyzés során nagy mennyiségben keletkező, káros hatású szabadgyököktől való megszabadulást is segíti. Edzések idején és a versenyidőszakban is javasolt a teljesítmény növelésére. Betegségek, műtétek után segíti a regenerálódást.
 
A növények a szervetlen szelént (amely nagyon kis mennyiségben található meg a földben) szervessé alakítja, és ezt tudja a szervezet felhasználni. E két anyag hiánya miatt mozgászavarokra, izomfájdalmakra és beidegződési zavarokra lehet számítani különösen a növekedésben lévő lovak és a sportlovak esetében, hiszen nekik rövid idő alatt kell a legjobb teljesítményt kihozni magukból.
 
A lizin az egyik olyan limitáló aminosav, amelyeknek jelenléte meghatározza a többi aminosav felszívódásának mértékét, jelenléte az izomfehérjék építéséhez szükséges. A szelén és az E vitamin antioxidáns, védi a sejtek falát a károsító peroxid gyököktől, javítja az izmok anyagcseréjét, stabilizálja az izomrostok működését, segít a szabadgyököktől történő megszabadulásban, kiegészíti a szelén hatását. Az E vitamin segít az izmok erejének és integritásának fenntartásában, a C vitamin és hatékony antioxidáns tulajdonságai miatt segít a szabadgyököktől történő megszabadulásban. Ez a termék különösen hatékonyan gátolja a szabad gyökök kialakulását.
 
A ginseng extra vitalitást biztosít, így segít a lovaknak a teljesítményük növelésében, a verseny vagy megerőltető munka után erejük visszanyerésében.

Sportlovaknak: A teljesítmény növelésére, az izmok fejlődésének erősítésére, az izomsejtek ellenálló képességének növelésére, az izmok betegségeinek kezelésére.

A tenyészméneknek és tenyészkancáknak ideális termékenységének fenntartásához, tenyészkancáknál az egészséges petefészek működés és peteérés biztosításához.

Csikóknak izomgyengeség esetén kiegészítő kezelésre, segíti az egészséges izomrostok kialakulását, működését.

  Literenként 50 ml-ben
E Vitamin 50,000 NE 2500 NE
C Vitamin 40,000 mg 2000 mg
Szelén 35 mg 1.75 mg
Ginseng kivonat 1000 mg 50 mg
Lizin 200,000 mg 10,000 mg

Adagolás: adjon napi 50 ml-t a táplálékba keverve.

Nem tartalmaz a Jockey Club és FEI által betiltott anyagokat.

Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20 C közötti hőmérsékleten, fénytől védve. Használat előtt felrázandó (mivel a ginseng a folyadék tetejére válik ki). Használat után lezárandó.

Kiszerelés: 1 literes , és 5 literes  adagolós flakonban
Az 1 liter 20 napi adag, az 5 liter 100 napi adag.